Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. De Wit Mechanisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade onstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van De Wit Mechanisatie komen. De Wit Mechanisatie heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door De Wit Mechanisatie gecontroleerd of goedgekeurd. De Wit Mechanisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

De Wit Mechanisatie 2014.
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van De Wit Mechanisatie worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

Spuitcabine

In 2014 hebben we onze splinternieuwe spuitcabine in gebruik genomen. Mede doordat wij veel vraag kregen van onze klanten hebben we deze cabine volledig naar wens laten inrichten.

Ook voor uw constructiewerk en spuit- en straalwerk zetten we graag onze vakkennis in.

Meer informatie  ➝

De Wit Mechanisatie

Adresgegevens

Bouwdijk 19
3248 LA Melissant

Tel:

0187 603118

Fax:

0187 602677